Ако трябва да дадете достъп на клиент до дадена работна задача, можете по всяко време да включите опцията през административния панел.
Следвайте следните стъпки:
Влезте в модул "Работни задачи" > "Всички задачи".
Намерете съответната от списъка и влезте в редакционен режим.
Маркирайте опция "Сподели с клиент" и запазете промените.
След включване клиентът вече ще да може да вижда работната задача чрез своя портал и да следи как се движи изпълнението ѝ.